Ruoan ja viinin yhdistäminen tutuksi
Miten ruoan ja viinin maut reagoivat toisiinsa? Mitä tulisi ottaa huomioon onnistuakseen omien viini-ruokayhdistelmien rakentamisessa? Tässä pruuvissa tutustumme ruoan ja viinin yhdistämisen anatomiaan puna- ja valkoviinien kautta. Miten suolaisuus vaikuttaa viiniin? Mitä hapokas ruoka vaatii viiniltä? Testaamme pruuvissa viinejä yksinkertaisen perusmauista koostettujen esimerkkien avulla. Huomioithan, että pruuvissa ei ole kyse ruokailusta vaan juuri perusmakujen piirteiden korostamisesta havainnollistavien esimerkkien avulla. Pruuvi ei vaadi aiempaa viinitietämystä tai maistelukokemusta. Pruuvin kesto on noin 2 tuntia.
Osallistumismaksu 30 euroa + osuus yhteishankinta ostettavista viineistä 15-30 euroa.